Piața Centrală Câmpina

1. Măsuri dispuse la nivelul Serviciului Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale Agroalimentare

2. Apel către Asociaţiile de proprietari din municipiul Câmpina

În contextul măsurilor de prevenire a infecțiilor cu noul coronavirus, în scopul asigurării protecției beneficiarilor și a securității și sănătății lucrătorilor din cadrul instituțiilor, în data de 18 martie 2020 la Primăria municipiului Câmpina a avut loc o nouă şedinţă operativă, de această data împreună cu conducerea Serviciului Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale Agroalimentare.

  1. Întrucât activitatea Pieţei Centrale este asimilată activităţii de supermarket, unitate de alimentaţie publică, ce nu intră sub incidenţa Ordinului Militar nr.1/ 17.03.2020, pentru asigurarea desfăşurării optime a activităţii, cu respectarea normelor de igienă şi disciplină sanitară, au fost luate următoarele măsuri:

– Accesul/ ieşirea în/ din Piaţa Centrală se vor face doar prin 2 locuri, prin intrarea/ieşirea principală ( dinspre Parcarea Centrală) şi una dintre uşile de pe partea estică, aflate în strada I.L.Caragiale;

– Pentru evitarea aglomerării, în momentul în care în Piaţa Centrală vor fi mai mult de 50 de persoane, accesul în incintă se va face în grupuri de câte 3 persoane.

Sarcina trierii, va reveni administraţiei Serviciului Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale Agroalimentare;

– Atât agenţii economici din piaţă, cât şi PFA-urile şi producătorii, au obligaţia să poarte mănuşi şi măşti de protecţie, dar totodată, să folosească produse biocide

pentru dezinfectarea frecventă a spaţiului în care îşi desfăşoară activităţile (tarabe, tejghele, cântare etc.);

– Administraţia Pieţei Centrale are obligaţia să dezinfecteze întreaga incintă o data la 14 zile, cu substanţe biocide şi zilnic să spele cu o anumită frecvenţă pardoselile, cu substanţe pe bază de clor şi totodată, să şteargă frecvent mânere, clanţe, balustrade, întrerupătoare, butoane automate de cafea şi lapte etc.

  1. Primaria Municipiului Campina face apel către conducerea asociaţiilor de proprietari precum şi către locatarii ce locuiesc în condominii să ia măsurile necesare pentru prevenirea apariţiei şi extinderii unor situaţii medicale generate de epidemia de Coronavirus 19, conform normelor legale.

Asociaţiile de proprietari au obligaţia să întreţină spaţiile comune igienizate în mod corespunzator (spalarea de două ori pe săptămână cu apă şi clor activ a pardoselilor; igienizarea frecventă cu biocide a balustradelor, uşilor, clanţeor, butoanelor de lift, interfoanelor) şi totodată, au obligaţia să informeze locatarii cu privire la măsurile de siguranţă pentru situaţii de urgenţă.

Recomandăm locatarilor ca, în măsura în care este posibil, să efectueze plăţile cheltuielilor comune prin contul bancar al asociaţiei sau prin internet banking.

                                                                                                                                                               Primarul municipiului Câmpina,

                                                                                                                                                                    Ing. Tiseanu Horia Laurenţiu

LINKURI UTILE

PROGRAM

Luni-Vineri  06:00 – 21:00

Sâmbătă  06:00 – 20:00

Duminică  07:00 – 19:00